När julen nalkas är det mycket mat som ska köpas och lagas. Men i och med mat tillkommer också en hel del disk. Visst vore det jobbigt om du tvingades stå vid diskhon hela julen och inte vara med i det sociala umgänget på samma sätt. Skaffa en diskmaskin så går allt snabbt och det blir garanterat rent.

Med diskmaskiner från Cylinda vet du att julen blir lugnare. Diskmaskinerna är väl utrustade med olika skrymslen och utrymmen där du kan diska i stort sett vad som helst. De har dessutom lång livslängd och hållbarhet så att du slipper byta efter bara ett par år. Det blir mer miljövänligt, samtidigt som det blir enklare för dig som är husets värd.

 

Ät med hela tjocka släkten

Julafton och juldagen brukar vara rena släktsammanträffandena. Julbordet är fullsmockat med mat och olika skålar, och på juldagen kanske det blir en stor kalkonmiddag som lämnar efter sig mängder med tallrikar och fat som är fulla med fett och sås. Du vill nog inte stå där och diska upp det själv. En diskmaskin städar upp och befriar ytor i köket omedelbart och dessutom slipper du stå där och låta vattnet rinna ur kranen i timmar vilket också sparar på miljön.

Bjud in hela tjocka släkten utan att vara det minsta orolig att du får tonvis med disk efteråt. Nu kan du sitta till bords i flera timmar och låta diskmaskinen ta hand om resten.

 

Köp en diskmaskin med lång garanti

När du köper en diskmaskin är det viktigt att titta på garantin så att du är säker för många år framöver.  Ju längre garanti desto bättre. Cylindas diskmaskiner håller i många år och med dem följer en bra garanti om något skulle hända.

En annan sak att tänka på är hur stor diskmaskin du kan sätta in i köket. Det finns riktigt små diskmaskiner och upp till betydligt större beroende på hur mycket disk du vet att du ofta får, respektive vad du ofta diskar. Om du har en stor familj i övrigt bör du satsa på en större modell.