Julen är en högtid som de flesta människor har som favorithögtid. Men denna stora högtid kommer med att man måste ge bort julklappar, något som är kul men ändå jobbigt om man inte vet vad man ska köpa.

5676781-presentforpackningVi vill gärna tänka på julen som en lugn, stilla och vit tid som fylls av glädje och skratt och prasslande papper. Så är det inte riktigt längre. Del brukar inte julafton vara en vit sådan i vårt avlånga land om man inte bort uppe i norr, och dels så är det i alla fall inte lugn och ro i dagarna innan jul då man konstant ränner runt på jakt efter de perfekta julklapparna som man kan tänkas överraska med och fånga upp pluspoäng att inleda det nya året med. Med tanke på att vi i Sverige handlar för 68 miljarder kronor bara i december säger en hel del om att vi ständigt vill övertrumfa oss själva.

Tänk rätt tänk

För att lyckas med dina presenter så gäller det att du har de rätta tankarna när du är på julklappsjakt. Något man brukar höra är folk som säger att de fick gåvokort från visauppskattning och att de blev otroligt glada. Om man vill vara ännu mer trygg kan man istället välja att köra på ett träningsarmband som blev årets julklapp då man gör det ytterst lätt för sig. Årets julklapp är en pryl som ska spegla samtiden och vara köpbar för många människor och som HUI började plocka fram sedan 1988 och nu är vi uppe i den 27 prylen som annonseras ut. Men, oavsett om du handlar ett gåvokort, armband eller något helt annat så handlar det om att du ska handla med personen i fråga i åtanke för att det ska bli rätt. Gör du det kommer du få en jul med många leenden.